preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

GRAND GOURMET 2019.

Učenici 1. i 3. razreda kuhara i konobara sudjelovali su na 5. Međunarodnom natjecanju konobara, barmena, barista i restorana Grand Gormet u  Sunny Hotelu u Makarskoj. Organizator  je ŠKMER (Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija). Učenici su imali  priliku upoznati nove trendove i tehnologije koje olakšavaju poslovanje, povećavaju  uspješnost te podižu razinu kvalitete.  Profesori voditelji  Milan Serdar i Nikolina Nikolla  prijavili su ih na  zanimljivu radionicu carvinga. Radi se o metodi  ukrašavanja, rezbarenja  hrane nastalu  u Tajlandu. Osim  ukusa jela današnji trendovi  zahtijevaju da servirana hrana ostavi dobar  dojam na konzumenta  što se može postići maštovitim aranžiranjem. Rezbarenjem  na tikvicama, dinjama i ostalom povrću učenici su naučili nešto novo što mogu primijeniti u svom budućem radu.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Milena Rakić   datum: 30. 10. 2019.

Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 3. 2016.

Ukupno: 68132

Arhiva dokumenata

Tražilica

Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Školski list "Tin"


Društvene mreže





preskoči na navigaciju