preskoči na sadržaj
Vijesti

GRAND GOURMET 2019.

Učenici 1. i 3. razreda kuhara i konobara sudjelovali su na 5. Međunarodnom natjecanju konobara, barmena, barista i restorana Grand Gormet u  Sunny Hotelu u Makarskoj. Organizator  je ŠKMER (Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija). Učenici su imali  priliku upoznati nove trendove i tehnologije koje olakšavaju poslovanje, povećavaju  uspješnost te podižu razinu kvalitete.  Profesori voditelji  Milan Serdar i Nikolina Nikolla  prijavili su ih na  zanimljivu radionicu carvinga. Radi se o metodi  ukrašavanja, rezbarenja  hrane nastalu  u Tajlandu. Osim  ukusa jela današnji trendovi  zahtijevaju da servirana hrana ostavi dobar  dojam na konzumenta  što se može postići maštovitim aranžiranjem. Rezbarenjem  na tikvicama, dinjama i ostalom povrću učenici su naučili nešto novo što mogu primijeniti u svom budućem radu.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Milena Rakić   datum: 30. 10. 2019.

Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 3. 2016.

Ukupno: 107046

Arhiva vijesti

Arhiva dokumenata

Tražilica

Školski radio "Tin"


Školski list "Tin"


Društvene mreže

 





preskoči na navigaciju