2020-03-13 09:33:15

MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ PODUZETNIŠTVA U SPLITU

U četvrtak, 12. ožujka 2020. godine u Ekonomskoj i upravnoj školi u Splitu održano je Međužupanijsko natjecanje u disciplini Poduzetništva. Sve se odvijalo u besprijekornoj organizaciji škole domaćina natjecanja koja je provela samo natjecanje. Sudjelovao je naš tim (Iva Raos i Mariana Pivac) pod vodstvom mentorice Antee Grgurinović. Osvojili su visoko 4. mjesto.

Čestitke učenicima i mentorici na postignutom rezultatu!

VIŠE U OPŠIRNIJE

Učenice su svojim radom i trudom te stečenim vještinama briljirale na natjecanju iz Poduzetništva u kojoj se tražilo znanja i vještine iz nastavnih predmeta Poduzetništvo, marketing, Računovodstvo, Vježbenička tvrtka, na temu osnivanja poslovnog subjekta, kompletnu razradu poslovanja i svih ostalih bitnih sastavnica poput pravnog oblika, marketing spleta, financijske analize, analize ljudskih potencijala, istraživanja tržišta i promocije. Ponosni smo radom i upornošću učenica, te 4. mjesto je velik uspjeh za našu školu. Posebnu pohvalu su učenice dobili tijekom predstavljanja svoje tvrtke i izrade promotivnog videa iste.

Nastavnik Slaven Tolić, prof. također je branio boje naše škole kao jedan od članova Prosudbenog povjerenstva natjecanja.

Posebno zahvaljujemo ravnateljici Ekonomske i upravne škole, organizacijskom i prosudbenom povjerenstvu na gostoprimstvu, predanom radu i odgovornosti.

„Zahvaljujemo svim učenicima i njihovim mentorima na pokazanom znanju, kreativnosti, inovativnosti i poduzetnosti, te na dostojanstvenom predstavljanju svoje škole“.

Zlata Kovačević, prof mentor


Srednja škola "Tin Ujević" Vrgorac