preskoči na sadržaj
Vijesti

STRUČNO USAVRŠAVANJE

Gastronomskim zanimanjima ugled i vrijednost na tržištu stalno raste. Stoga su potrebna stalna stručna usavršavanja koja prate i naši profesori gastronomske struke Ivana Čotić i Milan Serdar. Sudjelovali su na Međužupanijskom stručnom vijeću za kuharstvo na Visu u Srednjoj školi Antun Matijašević Karamaneo. Prisustvovali su edukaciji savjetnice Monike Belle iz Agencije za srednje strukovno obrazovanje te su imali edukaciju o soljenju srdele i o viškoj i komiškoj pogači. U svemu treba težiti izvrsnosti, a kad se prati struka ta izvrsnost primjenjuje se i u učionici.

 




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Milena Rakić   datum: 8. 11. 2022.

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 3. 2016.

Ukupno: 109337

Arhiva vijesti

Arhiva dokumenata

Tražilica

Školski radio "Tin"


Školski list "Tin"


Društvene mreže

 





preskoči na navigaciju