STRUČNO USAVRŠAVANJE
Gastronomskim zanimanjima ugled i vrijednost na tržištu stalno raste. Stoga su potrebna stalna stručna usavršavanja koja prate i naši profesori gastronomske struke Ivana Čotić i Milan Serdar. Sudjelovali su na Međužupanijskom stručnom vijeću za kuharstvo na Visu u Srednjoj školi Antun Matijašević Karamaneo. Prisustvovali su edukaciji savjetnice Monike Belle iz Agencije za srednje strukovno obrazovanje te su imali edukaciju o soljenju srdele i o viškoj i komiškoj pogači. U svemu treba težiti izvrsnosti, a kad se prati struka ta izvrsnost primjenjuje se i u učionici.
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |